Skip to main content
Vesti

Praznična podrška za male biznise!

By 30.11.2020februar 15th, 2021No Comments

Brendovi EXIT i Visa nedavno su zajedničkim snagama pokrenuli kampanju “Velika bina za male biznise” za ciljem pružanja podrške malim, lokalnim biznisima čiji je rad usled pandemije korona virusa izuzetno otežan. Za veoma kratak vremenski period, ovoj akciji se priključio kako veliki broj ljudi spremnih da pruže podršku, tako i veliki broj biznisa kojima je ta podrška preko potrebna.

Upravo zbog toga, EXIT i Visa kao lideri u savremenim kampanjama za podršku lokalnim zajednicama sada idu korak dalje i pozivaju sve ljude da ove, specifične godine, praznične poklone za svoje najbliže nabave kod malih domaćih biznisa i time podrže lokalnu zajednicu, te u prazničnoj atmosferi doprinesu mnogo više od prazničnih poklona!

Jedan od glavnih ciljeva ove kampanje jeste podizanje svesti o tome da se za kupovinu prazničnih poklona opredelimo za neki od malih brendova, budući da je u teškim trenucima ovo gotovo jedini način da se pomogne njihovo održivo poslovanje.

Vreme praznika stiže, a pokloni za najmilije mogu se pronaći kod omiljenih lokalnih brendova koji su deo Velike bine za male biznise, dok se uz beskontaktno plaćanje Visa karticom ostvaruje i popust!

Sa istim ciljem, ciljem podrške, pojedini mali biznisi koji su deo ove platforme, za novogodišnje praznike uz već postojeće popuste spremili su i dodatne popuste ili poklone uz svaku kupovinu!

Tako, na primer, brend Manor na već postojeći popust, nudi dodanih 5 odsto, Thema za svaku porudžbinu koja je više od 3000 dinara donosi gratis čarapice, dok Secret Tiny World donosi dodadnih 10 odsto, pa tako plaćanjem Visa karticom, kupci dobijaju vaučer od 30 odsto od ukupne kupovine, koji mogu da iskoriste čak narednih šest meseci! Top Form Plus za novogodišnji popust nudi ukupno 30 odsto, odnosno na postojećih 10, dodatnih 20 odsto ide na aromaterapiju, 30 odsto na masažu toplom čokoladom, a čak 40 odsto na spa piling masažu! Svoj doprinos daje i Portal Gaming World, na kom se uz svako plaćanje Visa platnom karticom dobija besplatna partija legendarne igre na Atari PONG stolu.

EXIT x VISA. Sva prava zadržana © 2021