Skip to main content

O platformi

"Velika bina za male biznise" naziv je zajedničke kampanje dva velika brenda! EXIT i Visa, pod sloganom "Prisloni, uštedi i podrži" pokrenuli su zajedničku kampanju sa ciljem pružanja podrške malim preduzećima koja su izuzetno pogođena pandemijom korona virusa.

Jedna od glavnih ideja ove kampanje jeste da se zahvaljujući podršci dva velika brenda ostvare benefiti na obe strane: kako za vlasnike malih preduzeća, tako i za kupce koji odluče da ove biznise podrže. Promocijom malih preduzeća koju EXIT i Visa preuzimaju na sebe, potražnja njihovih proizvoda postaće vidljivija, dok se svim kupcima koji požele da učestvuju u pružanju podrške, obračunavaju popusti za kupovinu, ukoliko se budu služili beskontaktnim plaćanjem Visa karticama.

Kao partneri na ovom projektu, mogu da se priključe isključivo oni biznisi kod kojih postoji mogućnost plaćanja Visa karticom, u fizičkoj ili online formi. Biznisi koji žele da budu parneri, takođe moraju biti i registrovani, a jedina njihova obaveza jeste da ukoliko odluče da budu deo Velike bine za male biznise, korisnicima Visa platnih kartica obezbede popust.

Na ovoj stranici se nalazi kompletan spisak malih preduzetnika, dok svi oni koji žele da se priključe akciji, mogu to uraditi putem kontakt-forme na sajtu.

EXIT x VISA. Sva prava zadržana © 2021