Skip to main content
Vesti

EXIT i Visa u okviru kampanje „Velika bina za male biznise“ spremili velike poklone, učestvuj u akciji i podrži lokalne brendove!

VISA_kv_1200x900

EXIT festival i Visa su u okviru zajedničke kampanje „Velika bina za male biznise“ spremili fantastične poklone koje ne želiš da propustiš, i koje možeš da podeliš sa svojom dragom osobom. Poklone su spakovali omiljeni lokalni brendovi. Podrška lokalnim i malim preduzećima, pre svega onih koji su izuzetno pogođeni pandemijom koronavirusa, važnija je nego ikad.

Na Instagramu zaprati @binazabiznise, i u komentaru objavljenog videa označi dva prijatelja s kojima ćeš otvoriti poklon, podeli naš video na svom storiju, obavezno nas taguj i time povećaj svoje šanse da pobediš. Akcija važi do 15. juna.

I ne zaboravi – sharing is caring.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bina za biznise (@binazabiznise)

„Velika bina za male biznise“ naziv je zajedničke kampanje Exita i Vise, pod sloganom „Prisloni, uštedi i podrži“. Pokrenuta je s ciljem pružanja podrške malim preduzećima koja su izuzetno pogođena pandemijom koronavirusa. Jedna od glavnih ideja ove kampanje jeste da se, zahvaljujući podršci dva velika brenda ostvare benefiti na obe strane: kako za vlasnike malih preduzeća, tako i za kupce koji odluče da ove biznise podrže.

EXIT x VISA. Sva prava zadržana © 2021